Home > TERMÉKEK > Ragasztás
Murexin AG

X-Bond MS-K 88 Speciális ragasztó Express

Csúcs minőségű, elasztikus, egykomponensű ragasztó az új fejlesztésű MS technológiával. A termék víz-, oldószer-, szilikon-, izocianát- és halogénmentes, UV- és időjárásálló valamint átfesthető. X-Bond MS-K88 Expressz ragasztó tartósan elasztikus, csökkenti a nyíróerőket és az alapfelületre ható erőket. Emisszió szegény és semleges szagú. Az erősen tapadó szigetelő- és ragasztóanyag univerzálisan alkalmazható a szívó, valamint sima, glettelt nem szívó felületeken. Kül- és beltérben alkalmazható:

– ragasztóanyag szigetelő anyagokhoz, mint pl. polisztirol, kőzetgyapot betonra, üvegre, téglára és fémre,

– kerámia, csempe, ko, ablakpárkány, fa és parketta ragasztására a különböző alapfelületekre,

– fém, beton, kő stb. és különböző anyagok (próbaragasztás ajánlott) kombinációs ragasztására, nem szívó alapfelületek esetén illetve amikor az anyagok felülete nem szívóképes, akkor vízzel kell bepermetezni az alapfelületet vagy legalább az egyik anyagot,

– további alkalmazási területek: konténer-, szellőző- és a klímabeépítések, szendvics szerkezet, akusztika-, könnyű- és szárazépítés, hajóépítés, jármű- és karosszériagyártás, síneken közlekedő járművek, reklámtechnika, épületbádogozás. Padlófűtésre alkalmas.

  Anyagszükséglet: kb. 0,60 – 1,50 kg / m2 az alapfelület, a burkolat hátoldala és a felhasználástól függően.
  Kikeményedési idő: kb. 12 – 48 óra, végszilárdság: kb. 48 óra után, nyitott idő (fektetési idő): kb. 10 perc alapfelület, anyag és levegő hőmérsékletétől függően.
Info-Box
Biztonsági adatlap
Műszaki adatlap

290 ml kartus 12 db 1200 db 9002689132479 13247