Home > Home
Murexin AG
1 KS Folyékonyfólia1 KS Folyékonyfólia

1 KS Folyékonyfólia – új minőség, sárga és kék színben is!

Gyorsan száradó, rendkívül kiadós, oldószermentes, nem vízáteresztő, egykomponensű, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes kenhető szigetelés. Kizárólag beltérben alkalmazható, közvetlenül a kerámia burkolatok alatt (pl.: zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban) nyomás nélkül lefolyó víz ellen. Megfelel az EN 14891 – DM és az ÖNORM B 3407 W1 – W4 szabványoknak, valamint a ZDB előírása szerinti A0 nedvességterhelési osztálynak és az A igénybevételi osztálynak. Az 1KS Folyékonyfólia felhordása mindig két munkafolyamatban történik. A sárga és kék színben kapható új 1KS Folyékonyfóliának köszönhetően ennek megléte utólag is egyszerűen ellenőrizhető. Rétegvastagság 2 rétegben: min. 0,5 mm, max. 2,0 mm.

- kék és sárga színben is elérhető (a két színnek köszönhetően a két rétegben történő felhordás megléte utólag is egyszerűen ellenőrizhető)

- kétszeres kiadósság* (az anyagszükséglet változása miatt a négyzetméterre vetített anyagköltség kedvezőbb lehet)

- gyorsabb száradás* (3 óra után burkolható, melynek következtében akár 1 nappal is rövidülhet a munkafolyamat)

*korábbi 1 KS Folyékonyfólia termékünkhöz képest

 

 
  Anyagszükséglet:  0,8 kg / m2 / 2 réteg (0,5 mm vastagságban); 1,5 kg / m2 / 2 réteg (1,0 mm vastagságban)
Száradási idő: átdolgozható (1. réteg): kb. 15 perc, burkolható: kb. 3 óra, terhelhető kb. 6 nap után. (alapfelület, anyag és levegő hőmérsékletétől függően)
Info-Box
Információs lap
Biztonsági adatlap
Műszaki adatlap
Teljesítmény- nyilatkozat