Home > Használati útmutató
Murexin AG
Használati útmutató

Használat feltételei
Ezen WEB-oldalak használatával egyetért az alábbi feltételekkel. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a használat feltételeit időnként aktualizáljuk. Ezért kérjük rendszeresend ellenőrizze a változtatásokat.

Adatvédelem
Minden a Murexin WEB-lapján megjelenő személyes adat kizárólag az Ön segítésére, a termékinformációk átadására vagy szolgáltatási ajánlat adása céljából kerülnek nyilvántartásba ill. feldolgozásra. Murexin biztosítja Önt, hogy az Ön adatait a jelenleg érvényes adatvédelmi jog előírásainak megfelelően bizalmasan kezeli.

Copyright
Minden jog fenntartva. Szöveg, kép, hang és egyéb megjelenítési formák és annak elrendezése a Murexin Web-oldalon a Murexin Magyarország jogvédelme alá tartozik. Annak sokszorosítása, az egész vagy egyes részletek átalakítása a Murexin-Csoport jóváhagyása nélkül nem engedélyezett. Néhány Murexin Web-oldal tartalmaz olyan részleteket, melyek harmadik személy jogvédelme alá tartoznak.

Garancia
Jelen WEB-oldal a lehető leggondosabban került összeállításra. Ennek ellenére Murexin fenntartja a jogot, hogy az előforduló hibákért, változásokért felelősséget nem vállal. Minden a jelen WEB-oldal közvetlen vagy közvetett használatából adódó bárminemű kár megtérítését Murexin kizárja, amennyiben ez nem a Murexin durva hanyagságából vagy bizonyíthatóan szándékos magatartásából keletkezett. Murexin nem felelős külső linkekért ill. egyéb internetes kapcsolattartás tartalmáért.