Home > Melegburkolat ragasztás
Murexin AG

CA termékrendszerek

A Murexin kálciumszulfát esztrich termékrendszer a modern magasépítésben és felújításoknál.

A kálciumszulfát esztrich CA – korábban az  anhidritesztrich AFE is hasonló termék volt - egyre nagyobb jelentőségre tesz szert a modern magasépítésben. A hagyományos anhidritesztrich AFE alkotóelemei az anhidrit, homok, kavics, adalékszerek és a víz. Az új fejlesztések a CaSO4 fél-hidrát esztrichek irányába mutatnak.

A kálciumszulfát esztrich széles alkalmazhatósági területtel rendelkezik, nagy méretű  fugamentes felületet és alacsony beépítési magasságot tesz lehetővé, nagy szilárdságú felületet nyújt, pontosan tervezhető vastagsággal. A kálciumszulfát esztrich nedvességre érzékeny és a további munkafolyamatok csak az anyag teljes kiszáradása után kezdhetők meg.

A kálciumszulfát esztrichhel végzett sikeres munkához hozzávaló kiegészítő termékek is szükségesek.

A szintkiegyenlítés vagy közvetlen burkolatragasztás megkezdése előtt alapozásra van szükség. Ehhez különösen alkalmas a Murexin D7 mélyalapozó. Önterülő aljzatkiegyenlítéshez fejlesztettük ki a Murexin CA 40 önterülő aljzatkiegyenlítőt és a Murexin CA 85 Kitöltő- és javítómasszát.

A különböző burkolatok ragasztásához többek között a speciális DK 74 Linóleum és szőnyegragasztót, a CR 5 Kaucsuk ragasztót, az MS 577 elasztikus parkettaragasztót és az LA 544 parkettaragasztót kínáljuk.