Home > Melegburkolat ragasztás
Murexin AG

Aqua parkettalakk rendszer

Az, hogy a parketta hosszú távon milyen marad, attól is függ, hogyan ápolják. Mivel a parketta  tujaldonképpen élő fa, rendszeres törődést és mindenek előtt megfelelő lakkot és ápolószereket igényel. A Murexin termékek nemcsak fényes megjelenést kölcsönöznek az Ön padlójának, hanem sok éven át erősítik ellenálló képességét is. Aki megfelelően ápolja a padlóját, az hosszú távon elégedett lesz.

A Murexin Aqua termékek a figyelnek a környezetre. A fa fugázására alkalmas Aqua Fatapaszoldattól kezdve az Aqua Parkettalakkon át a Parketta mélytisztítóig – valamennyi vizes bázisú termékünk amennyire csak lehetséges, környezetbarát módon kerül előállításra. Az Aqua termékek a karc-és kopásállóságot, kitöltőképességet és tartósságot tekintve, az oldószermentesség ellenére elsőosztályú értékeket érnek el. Röviden szólva: szigorú önmagához, és gyengéd a környezettel.

Aqua Speciál parkettalakk
Aqua PU parkettalakk
Aqua Fatapaszoldat

Innováció: Nanolakk

A Nanolakként a Murexin egy különösen ellenálló lakkot kínál, amely a nano-technológián alapszik, és parketták lakkozására szolgál. Magas kémiai ellenállóképességével és jól tisztítható tulajdonságával ideális megoldást nyújt az erősen igénybevett területekre. A Nanolakk „Nano-tisztító trükkje“: a lakkhoz adott szervetlen nanorészecskék különösen sima felületet idéznek elő – ennek előnye: a szennyeződések nem tapadnak meg, és ennélfogva egészen könnyen eltávolíthatók a felületről