Home > Hőszigetelés
Murexin AG

Energy Saving System Active Living

Csökkentse a költségeket – Növelje az értéket!

A hőszigetelés az év minden szakában megtérül. Míg a hideg évszakokban melegen tartja a falakat, addig nyáron a hőszigetelés tulajdonképpen úgy működik, mint egy légkondicionáló. A Murexin Energy Saving System hőszigetelő rendszerek az úgynevezett „termosz-effektust” alkalmazzák: télen a szigetelés megakadályozza a drága meleg kiszökését, nyáron pedig megvédi a ház belső terét a túl erős felmelegedéstől.

Kellemes közérzet – éjjel-nappal!

A kényelmes beltéri klíma javítja a közérzetet a négy fal között. Az Energy Saving System hőszigetelő rendszerek egyik fő előnye, hogy ősszel és télen „meleg” falakat biztosítanak. Minél magasabb a falfelület hőmérséklete, annál kényelmesebbnek érezzük a szoba hőmérsékletét. A „meleg” falak között az ember még akkor is jól érzi magát, ha a szoba hőmérséklete alacsonyabb – és emellett még a fűtéssel is spórol.

A szoba levegőhőmérséklete és a falfelület hőmérséklete közötti különbség döntő fontosságú, és nem szabad, hogy 3°C-nál nagyobb legyen (19-22°C közötti tartományban). Ezzel szorosan összefügg a tömör falazóanyagok hőtároló képessége, ami pl. éjszaka, megakadályozza a falfelület lehűlését.

Egyszerű és hatékony

A Murexin Energy Saving System Active, System Active Living és System Active Plus hőszigetelő rendszer a legköltséghatékonyabb megoldás az Ön épületének a hőszigetelésére. A számos előnyén túl, mint például a környezet megóvása, a ház értékének növelése és a fűtésköltségek megtakarítása, meg kell még említenünk az egyszerű feldolgozhatóságát is. A feldolgozás során nem csak időt, hanem pénzt is spórol. Ki ne spórolna szívesen duplán? Ráadásul a következő generációknak is!

Színezővakolatok és festékek

A Murexin EUROCOLORS 200 színnel áll az Ön rendelkezésére. Nem csak a vakolatot, hanem igény szerint az ahhoz illő homlokzatfestéket is megrendelheti egyszerre. Színkártyánk összeállítása során az aktuális nemzetközi trendeket vettük figyelembe, hogy minden igénynek eleget tehessünk. Amennyiben mégsem találná meg a megfelelő árnyalatot, kívánság szerint egyéni színárnyalatok kikeverésére is van lehetőség.

A rendszer termékei


 

AKTUALITÁSOK