Skip to content

Állásajánlataink

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk. Kérjük látogasson el később honlapunkra.

Pályafutásom a Murexinnél.

Együtt dolgozunk a kiváló minőségű termékeken és megoldásokon. Ez tart össze minket.

Mindannyian a Murexin termékek kiváló minőségét képviseljük. A bizalom, a hatékonyság, a felelősség, a stabilitás, a tapasztalat és az összetartás nemcsak a fejlesztés és gyártás során elsődleges értékek nálunk, hanem a közös munkánk során is. Ennek részei a folyamatos továbbképzések, és mindenekelőtt a csapatszellem. A Murexinnél értékelik a kreatív, új ötleteket. Hiszünk benne, hogy a munka és a család összeegyeztethetőek, a közös munka egy oda-vissza kapcsolat. Ez tart össze.

Stabilitás

Termékeink tartóssága és széles körű felhasználása lehetővé teszi a megbízható felhasználást minden körülmények között. Ez alapozza meg jó hírnevünket. Végül, de nem utolsósorban a stabilitást partnerkapcsolataink adják: kiváló beszállítói és vevői kapcsolatokat tartunk fenn.

Tapasztalat

Mi, a Murexinnél büszkék vagyunk tudásunkra. Tudjuk, mi, hogyan működik. Cégünk évtizedek óta fejleszt termékeket, és minden innovációs folyamat tapasztalatunk részévé válik. Minden termékfejlesztéskor alapos kutatást végzünk, fejlesztjük és teszteljük termékeinket /megoldásainkat, mielőtt értékesítjük ügyfeleinknek.

Hatékonyság

A kompakt működés révén alacsonyan tartjuk a fix költségeket, és figyelünk arra, hogy termékeink ár-érték aránya megfelelő legyen. Gyorsan és rugalmasan reagálunk a piac változó igényeire. Termékeink az anyagok gazdaságos felhasználása és magas minősége miatt kiemelkedőek.

Összetartozás

Hiteles partner kapcsolatokat tartunk fenn ügyfeleinkkel, a tanácsadástól a termék átvételéig. Átfogó szolgáltatást nyújtunk, a megállapodás megbízhatóságát, átláthatóságát, nyitottságot és komolyságot – mindent, amit elvárhat egy jó partnertől.

Felelősség

Csak az emberiség és a természet együttélése garantálja világunk és társaságunk jövőjét. Ezért magasabb színvonalú szabványok alapján dolgozunk, és a lehető leghamarabb teljesítjük az összes környezetvédelmi követelményt. Termékeinkhez mindig környezetbarát összetevőket használunk, és ügyelünk a biztonságra használatuk során.

Bizalom

Cégünk minden egyes folyamatnál a lehető legnagyobb biztonságra törekszik, a termékek egészségügyi és környezetvédelmi kompatibilitására, valamint rendkívüli tartósságra. Bízhat a valódi minőségi nyilatkozatokban, a hivatalos tanúsítványokban, és végül, de nem utolsósorban alkalmazottaink szavaiban, tapasztalataiban és képességeiben.

További információ a cégről

#KarrieremAMurexinnél

Nem a gyors eredmény számít. Van egy elérendő célom, és örömmel kutatok. Ettől csak céltudatos leszek. Egy új termék ötlete indulhat az ügyféltől, és a termékmenedzseren keresztül jut el hozzánk, származhat a laboratóriumi tapasztalatokból, és a piaci tendenciákból egyaránt. Ami fontos: a hatékonyság. El kell érni a megfelelő eredményt. Ez számít nekünk a Murexinnél.

#KarrieremAMurexinnél

#NincsSzükségemNavigációra

Egész nap mozgásban vagyok, az egész területet bejárom, és mindenhol kiismerem magam. Tudom, hogy mi mihez tartozik, mert amikor sok minden történik, néha gyorsan kell cselekedni. Kis területen mozgok, és pontosan tudom, mi hogy működik. Nincs kérdés. Tudom a feladatomat. Szeretem azt, hogy javíthatok a dolgokon és megpróbálom mindig jobban csinálni. Ami jól megy, az marad. Ez tesz minket a legjobbakká.

#KarrieremAMurexinnél

#Összetartozunk

Fontos számomra, hogy jól tudjunk együttműködni a mindennapi munkában, ez növeli a motivációmat és a teljesítményemet is. Nagyon jól kijövök a kollégáimmal. A munkahelyi légkör kellemes, jól bánunk egymással. A feletteseim ismerik és értékelik erősségeimet. Természetesen örülök ennek az elismerésnek. Ez megerősít a munkámban, és újra és újra motivál. Felelős vagyok a munkámért, de nem vagyok egyedül. Mindannyian segítünk egymásnak és összetartozunk.

Várjuk pályázatát!

Szeretne a Murexin csapat tagjává válni? Jelentkezzen nyitott pozícióinkra, vagy küldje el nekünk jelentkezését, hogy később felkereshessük, ha egy Önnek megfelelő új állást hirdetünk meg.

Mi, a Murexin Kft-nél, nagy hangsúlyt fektetünk az Ön személyes adatainak védelmére. Ennek megfelelően kizárólag az Ön által megadott adatokat használjuk fel jelentkezésének feldolgozására.

Murexin Kft.

Noszlopy u. 2-6.

allas@murexin.hu