Az építőipari szakemberek számára a Murexin Kft. partner az építésben, tökéletesen illeszkedő termékeivel és rendszereivel. Hat fejezetben, mintegy 3000 féle építőipari terméket talál.

Kik vagyunk mi?

A Murexin egyet jelent a hagyománnyal és a kiváló minőséggel.

A Schmid Industrieholding GmbH tagjaként a Murexin egy hagyományokban gazdag osztrák csoport része. Ebbe a családba tartozik az Austrotherm, a Baumit, a Furtenbach, a Wopfinger Transportbeton, a Lorencic, a Wolf Plastics és az Ortner. A Murexin székhelye Ausztriában, Wiener Neustadtban található. Itt van a gyártóüzem, a központi raktár és a kompetenciaközpont, amely a kutatásért, fejlesztésért és a minőségbiztosításért felel. A Murexin Ausztriában több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik. Az ökológia és a fenntarthatóság kiemelt szempont cégünknél. Az összesen körülbelül 400 alkalmazottal rendelkező Murexin garantálja a szakmai támogatást minden területen és a magas színvonalú, mindenre kiterjedő támogatást. A Szekszárdon és a szlovéniai KEMA-nál található nemzetközi gyártóhelyekkel a Murexin termékek mintegy 30 exportpiacon kaphatók közvetlen értékesítés, disztribúciós partnerek vagy leányvállalatok révén.

INNOVÁCIÓ
TÖRTÉNELEMMEL

Tudjon meg többet a kezdetekről és fedezze fel részletesen a Murexin történetét.

A Murexin GmbH indulása

IGÉNY A MAGAS
MINŐSÉGRE

A Murexin GmbH évek óta a termékfejlesztési tevékenységeire, a magas műszaki szabványokra, az erőforrás-megtakarításra, a környezeti kompatibilitásra és a felhasználóbarátságra irányítja a figyelmet. Az osztrák építőanyag-gyártó szerint a modern termékek hatékonyak, ökológiai és fiziológiai szempontból ártalmatlanok, könnyen feldolgozhatók és gyorsak. Ez sok kutatási és fejlesztési munkát igényel, és emellett rengeteg tapasztalatot is. Ennek ellenére ez az elkötelezettség megéri, sikerünk bizonyítja, hogy jó irányba tartunk. Murexin. Ami tart.

#KarrieremAMurexinnél

Ha szeretne részévé válni csapatunknak, kérjük, jelentkezzen karrier oldalunkon:

MUREXIN TELEPHELYEK

A Murexint több, mint 30 országban képviselik nemzetközi értékesítési irodák és értékesítési partnerek. Kattintson a térképre további információkért.

Murexin Kft.
H-1103 Budapest, Magyarország
Noszlopy u. 2-6.

Tel.: +36 1 262 6000
murexin@murexin.hu

Europa